NYHEDER 2015
12. NOVEMBER 2015
Hjemmesiden er opdateret med en del udstillinger vi har været på siden. Det er desuden med STOR stolthed at kunne fortælle at Stella har kunne tilføje 6 nye championtitler, og Freya har startet op i veteranklasse hvor hun har gjort et fantastisk stykke arbejde!! De nye titler og resultater er også noteret på tøsernes egne sider.
31. JULI 2015
Så fik jeg endelig et pusterum til at kunne opdatere hjemmesiden og især showsiden har fået lidt nyt fyld. Vi har siden sidste udstilling været på dobbelt udstilling i Saarbrucken, Udstilling i Lommel og på Dobbelt udstilling i Rotterdam og det har gået over alt forventning!! På de 5 udstillinger har mine fantastiske uldtotter hevet følgende hjem til sammen: 3 x BIR, 4 x BIM, 3 x BIR Veteran, 2 x BIG#2, 1 x BIS#2 veteran, 1 x BIS#4 veteran, + mange certer og en del caciber. MEN derudover skal det fremhæves at min dejlige tøs Stella, WINTER DAY'S REAL LIL' STAR har kunne tilføje nye titler til hendes navn!! INTERNATIONAL CHAMPION & BELGISK CHAMPION!

Midst i alt udstillingsræset og rosettekapløbet så var det jo meningen at Stella skulle parres. Desværre var naturen ikke enig og bedst som Stella var højløbsk stoppede løbetiden og det rigtige parringstidspunkt udeblev. Hvalpeplanerne er derfor udsat til næsteløbetid.
21. MAJ 2015
Med en indrømmelse af at det nytårsforsæt som at hjemmesiden skulle holdes mere opdateret, er gået i "vasken" laver jeg nu endelig en opdatering.

På udstillings fronten har der ikke været så meget, da jeg her i vinter enten skulle afsted med standen, eller de 3 bøller har manglet pels. Nu er pelsen på plads igen, og jeg har derfor valgt at holde en maj fri fra stand, så jeg kan komme lidt afsted og udstille igen. Turen har næsten lige gået til Hassleholm i Sverige og om få dage der skal vi afsted igen, nemlig til Saarbrucken i Tyskland.

Både Joey og Stella er blevet øjenlyst, og selvom Joey er blevet 10 år, så er hans øjne stadig super fine!! Det er altid dejligt at få bekræftet, også selvom man jo inderst inde ved at han kun kan være sund og rask når han på trods af sin alder stadig opfører sig som en unghund til tider.

Og endeligt så har jeg planer om at parre Stella i sin næste løbetid. Hvis alt går vel, så kommer hun i løb i Juni måned, men mere om det skal jeg nok følge op på!
Valget på hanhund faldt på vores egen Joey. Det skal IKKE forståes at det er fordi det er et NEMT valg! men fordi jeg absolut synes at de komplimenterer hinanden godt! Jeg håber på at der vil komme et kuld fyldt med "Joey hoveder", netop det Teddy-bear look som jeg gerne vil have frem i hvalpene.
16. JANUAR 2015
Et nyt år er nu startet og med dét et nytårs fortsæt om at hjemmesiden kan holdes opdateret noget mere. Men det er ikke nemt når der er et medie som FACEBOOK hvor tingene er hurtige at opdatere.

Hjemmesiden er blevet opdateret på en del af siderne, og der er tilføjet et par nye sider også.
Derudover er jeg GLAD for at kunne fortælle at mit kennel navn er gået igennem, og derved nu kan kaldes: KENNEL ACAIZA !!!

Efteråret har derved været spækket med spændene kurser i DKK, som har mundet ud i kennel mærke og at vi planlægger et kuld hvalpe til sommer/efteråret.

Vi har også startet udstillingsåret op i Belgien hvor Stella blev BIM og Joey blev BEST IN SHOW VETERAN # 2... endnu en fantastisk oplevelse med den gamle dreng som jo godt kan endnu - når han vil!!!
 
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net